Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

200 håndlavede Kokoro-bøger

Den unikke bog med fotos, sangtekster og postkort kan kun købes direkte igennem Per Bloch - så længe lager haves ...

Musikmagasinet Gaffa kalder Kokoro for ambitiøs og vellykket, giver fire stjerner og skriver at “det hele er flot skruet sammen.”

Sammen med designeren Lil’Ol’Lady har Per Bloch skabt en ekstra dimension til Kokoro-musikken: en håndlavet bog med fotos, postkort og tekster fra de otte kærlighedssange på otte sprog. Sangteksterne er også oversat til engelsk, ligesom bogen selvfølgelig indeholder link til download af musikken.

Fotografierne er taget af Per Bloch, Lil’Ol’Lady, Lukas Renlund og Lars Schwander. Alle 200 eksemplarer er lavet i hånden – samlet, skåret, hullet, nummereret og til sidst lagt i folie.

Bogen koster 250,- + porto og emballage og er kun til salg direkte via Per Bloch. Send en mail til per@stimuli.dk med din adresse og overfør beløbet via netbank eller MobilePay og bogen er straks på vej med posten. Afhentning hos Sing Tehus på Kompagnistræde i København kan også aftales.

200 nummererede eksemplarer
8 kærlighedssange på 8 sprog
Skrevet og komponeret af Per Bloch
30 medvirkende fra 16 lande
Begrænset oplag // Håndlavet bog
Download-link til musikken i bogen
Multinational musik og dansk design

Foto af Kokoro-bogen: Kenneth Drabæk

Lil’Ol’Lady om bogen:

“Bogen indeholder Pers fotografiske minder fra de rejser og steder som har inspireret albummet, så jeg ville have at publikationen skulle være en form for rejsedokumentation med visuelle indtryk til sangene. Hver sang har sit eget “kapitel” og indeholder et postkort, sammen med sangteksten, som læseren kan sende til en de elsker, for at dele sangen med dem.”

Tags: ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13