Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Betacamp 2013

Betacamp er SAMDATA/HK

Stimulis opgave var at tegne de overordnede rammer samt at fylde de fire dages camp med motiverende og inspirerende indhold samt ikke mindst at finde den case-virksomhed som skulle stille en opgave til campens deltagere. Arbejdet blev udført sammen med Jeppe Engell fra SAMDATA\HK.

Til Betacamp 2013 var det organisationen Livslinien, som driver en anonym rådgivningslinje for selvmordstruede, der stillede opgaverne og Betacamp 2013 fik besøg af it-konsulent Christian Tilsted, business producer Nicolai Seest og performanceartisten Goodiepal. Stimuli leverede desuden løbende sparring med deltagerne, blandt andet om kreativitet, idéudvikling og vanebrud.

Videoen øverst i artiklen er filmet og produceret af Lasse Bo Wamsler fra Cumuli og fortæller nærmere om idéen bag og udbyttet ved Betacamp 2013.

En succes
I evalueringerne kaldte deltagerne weekenden for relevant, super, brugbar og spændende. Stimulis oplæg om bl.a. kreativitet, vanebrud og benspænd fik hovedsageligt kommentaren “Absolut relevant” og “Relevant” og deltagerne kaldte blandt andet indlæggene inspirerende og udfordrende. Samtidig spurgte vi deltagerne om deres forventninger til weekenden blev opfyldt. Gennemsnittet var 4,2 (1-5).

Tags: ,