Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Direkte fra kilden

Musikalbummet Mezzosphere og romanen Ti, tyve, tredive udkom fredag den 6. september. Ud over at bogen kan købes i alle landets boghandlere og vinylen hos Storm og Sing Tehus kan begge dele købes her på siden – direkte fra kilden.

  • Den vejledende udsalgspris for Ti, tyve, tredive er 249,- og kan købes her for 200,-
  • Vinyludgaven af Mezzosphere i begrænset oplag og med stofindbinding i ti forskellige farvevarianter koster 300,-
  • Den digitale udgave af Mezzosphere koster 50,- kroner via siden her. Betal digitalt med kort via Doner-knappen herunder, skriv din mail-adresse og vi sender filerne.
  • Vi har også et lille restlager af hybridværket “Kollektion” fra 2009 tilbage, som kan købes til 150,-. Den normale butikspris er 249,-.

Porto og emballage kommer oveni hvis vi skal sende med posten og ellers har vi lavet en aftale med Sing Tehus ved Strøget i København om at de fungerer som central for overlevering: Når man alligevel er i byen kan man tage forbi Sing Tehus og hente sin bestilling sammen med en kop te. Nemt og ligetil og ligefrem hyggeligt.

Send en mail til peerish@stimuli.dk for at aftale nærmere.

Indbetalinger via Doner-knappen herunder går til fremtidige Peerish-produktioner – for alt over 50,- kvitteres med det nye Mezzosphere-album som digitale filer, fremsendt som download-link.


Betaling sker via PayPal som er et sikkert system til betaling med kort via nettet

Tak for din interesse og opbakning!