Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Sanserejse i genrer og kunstarter

En video kan sige mere end 1000 ord. Derfor ovenstående audio-visuelle præsentation af Per Blochs hybridkoncertkoncept

Ord og beskrivelser står ikke stærkt, når det drejer sig om sanselige oplevelser, så vi prøver med ovenstående video, der samler materiale fra flere af vores hybridkoncerter.

Vi har optrådt i Operaen, på Hovedbiblioteket i København, på strømpesokker i en herskabslejlighed, i Københavns Domkirke og senest ved Aarhus Festuge. Koncerterne fusionerer klassisk, rytmisk og elektronisk musik med med oplæsning samt sange fra Per Blochs album, Kokoro, der består af 8 kærlighedssange på 8 sprog.

Gaffas om vores koncert ved Aarhus Festuge:

“… tryllebundet af historien og specielt det flotte musikalske stykke arbejde, der dannede rammen om det stemningsskabende stykke håndværk.”

Læs hele anmeldelsen via linket herunder.

Videoens foto- og videomateriale er skabt af Lukas Renlund, Mark Stig Bertelsen og Victor Knötzel. Lydene stammer nummeret “Race” fra albummet Mezzosphere og “Hipocampo” fra albummet Kokoro samt lydbogen til Per Blochs roman Ti, tyve tredive. Lyden er mixet af Noah Rosanes.

Tags:


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13