Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Fra tegnebræt til virkelighed

Kreativ projektkatalysering tilbydes. Har du eller din virksomhed et kreativt projekt du/I gerne vil have realiseret eller en idé til eksempelvis et kulturprodukt eller et arrangement, som I gerne vil have sparring på, så lad os mødes og snakke nærmere

Jeg tilbyder professionel assistance med at realisere kreative projekter og er spidskompetent i at sætte et projekt på skinner, forbinde menneskene omkring det og lede det i mål. Med andre ord at indfri ambitioner eller strategier – fra A til B til Z. Jeg er både idéfyrværkeri og eksekverende maskineri. Fra tegnebrættets drømme til premiere.

Jeg har løst opgaver for bl.a. Dansk Arkitektur Center, Roskilde Festival, HK Danmark, Aarhus Festuge, Cinemateket, Institut for Fremtidsforskning etc. Her er fire eksempler på opgaver jeg har løst:

Fuldmånekoncert i Athen
En ambitiøs idé som blev en succes med tv-optræden, fuldt hus og gode anmeldelser. To koncerter i Athen med et tværnationalt team af kunstnere. Jeg konceptudviklede, stod for projektledelse, økonomi og fundraising, praktik, kunstneriske valg og var hub for alle medvirkende: ensemble, arrangører, partnere etc. Læs mere via link nederst.

Fransk særarrangement i Cinemateket
Cinemateket emmede af fransk stemning til det udsolgte særarrangement “En bid af Paris”: foto-foredrag, coq au vin-middag og stumfilms-koncert med importerede musikere fra Lyon. Jeg stod for idéudviklingen og arrangementet blev udviklet i samspil med Cinematekets programredaktør. Læs mere via link nederst.

Workshop for HK Privat
HK Privat fik topevalueringer fra deltagerne ved weekend-workshoppen om karriereudvikling, personlig og faglig udvikling. Jeg stod for at udvikle konceptet, definere indholdet til weekenden og for den praktiske afvikling. Læs mere via link nederst.

Skumringskoncert til Aarhus Festuge
Under Aarhus Festuge blev Skt. Nikolaj Kirkes smukt oplyste kirkerum fyldt med kærlighedssange på seks sprog og oplæsning tilsat musik. En skræddersyet koncert, som musikmagasinet Gaffa gav fire stjerner i en begejstret anmeldelse. Jeg stod for koncept, PR og synlighed samt koordination. Læs mere via link nederst.

Opgaver jeg kan løse: Kreativ projektledelse og -udvikling, fundraising, kommunikation, iscenesættelse, involvering/samarbejde og procesfacilitering.

Jeg kan både ansættes og hyres på projektbasis, deltid eller fuldtid.

Tags: ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13