Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Halvfar

Børnebog med tilhørende lydbøger på grønlandsk og dansk, som er skabt af musikere fra Grønland, Færøerne og Danmark

Historien er skrevet af Per Bloch i Grønland, men kunne foregå alle vegne: en pige møder sin mors nye kæreste og de skal lære hinanden at kende. En lille hjertevarm fortælling om nye familiedannelser, som mange familier vil kunne genkende.

Samtidig med den trykte bog “Halvfar” udkommer også to mini-lydbøger, med indtalinger af historien på grønlandsk og dansk. Den grønlandske skuespiller og musiker Angunnguaq Larsen, kendt fra DR’s “Borgen” og den nordiske serie “Tynd is”, har indtalt “Affarmik ataata”. Forfatteren bag bogen Per Bloch, har selv indtalt “Halvfar”. Til oplæsningerne er der komponeret musik – en slags soundtrack til historien. Alt sammen er indspillet i Nuuk, Grønland.

“Da jeg var barn elskede jeg lydbøgerne, hvor man kunne følge med i hæfte med tegninger og det sagde pling, hver gang man skulle bladre. Jeg håber, at vi med lydbøgerne kan give børn i Grønland og Danmark en lytteoplevelse, a la dem jeg selv havde som barn,” fortæller Per Bloch.

Musikken til oplæsningerne er skabt af musikere fra Færøerne, Grønland og Danmark: Jensia Højgaard Dam-Davidsen (FO), Angunnguaq Larsen (GL), Qillannguaq Berthelsen (GL), Mikkel Engel Gemzøe (DK) & Per Bloch (DK).

Angunnguaq Larsen fortsætter: “Da Per spurgte mig, om jeg ville medvirke, sagde jeg ja, fordi det var et nyt og spændende medie at udforske for mig. Som Pippi Langstrømpe sagde: Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.”

Humor og alvor
Historien giver børn og voksne anledning til at tænke over og sætte ord på væsentlige og svære følelser, der kan opstå efter forældres brud. Samtidig er det en humoristisk fortælling om at spise flødeboller til morgenmad, om at vinde mesterskaberne i hårfletning og om hajer i svømmehallen.

“Halvfar” er skrevet af Per Bloch og illustreret af Cato Thau-Jensen og udkommer på Forlaget Albert. Den grønlandske version “Affarmik ataata” udkommer på forlaget Iperaq.Com i efteråret 2021.

Bogen kan købes i boghandlere og på nettet. Lydbøgerne kan høres på musikstreamingtjenesterne, på lydbogsites og på Soundcloud.

Tags: , ,