Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Kokoro på Arctic Sounds

8 kærlighedssange på 8 forskellige sprog på Grønlands største musikfestival

Vi var blevet inviteret af festivalen Arctic Sounds i Sisimiut, Grønland, for at spille Kokoro live. I programmet stod:

Koncerten er alt andet end almindelig. Sammen med sit ensemble spiller Per Bloch sit album “Kokoro”, hvor han synger på engelsk, tysk, dansk, islandsk, fransk, spansk, græsk og arabisk. Kokoro betyder hjerte på japansk og koncerten er en rejse i sprog og diversitet og er skræddersyet til Arctic Sounds: 8 kærlighedssange på 8 sprog.

Kokoro viser, at musik er et universelt sprog. At rationel forståelse ikke er alt. Man kan forstå mere end man tror – det handler om hvordan man lytter til verden omkring en.

Kokoro-ensemblet var Per Bloch, Anja Tietze Lahrmann, Torbjørn Eika Jørgensen, Jesper Skovgaard and Troels Abrahamsen. Duetten Queen of Hearts spillede vi med den grønlandske skuespiller, maskedanser og sangerinde Arnaq Petersen.

Vi spillede koncerten i Kulturhuset Taseralik, lavede lytte-arrangement for det netop udgivne album “Panneq” og deltog i nordisk udveksling og netværk, som er festivalens kendetegn. Efter koncerten tog Per Bloch videre til Nuuk for at lave børnebogsarrangement i boghandlen Atuagkat, indspille musikvideo og lave presse for “Panneq”.

Koncerten og rejsen til Grønland blev støttet af Nordisk Kulturkontakt, Wilhelm Hansen Fonden, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, NAPA og Isaksen Design.

Foto fra koncerten i Taseralik af Kim Insuk

Tags: ,