Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Live i Athen og Nuuk

Otte kærlighedssange på otte forskellige sprog - det er essensen af Per Blochs album Kokoro. Koncerterne bliver skræddersyet til hvor de finder sted og det har ført til at grønlandsk og finsk også har været en del af koncerterne

Fire live-numre fra to koncerter baseret på Kokoro-albummet. Opført på National Observatory of Athens og Nunatta Isiginnaartitsisarfia – Nationalteatret i Grønland under Nuuk Nordisk Kulturfestival. Ord på finsk, grønlandsk og dansk. Avosylin (Åbne arme), Soorlu sinnattoq (Som i en drøm), Månestøv, og en hyldest til fuldmånen over Grækenland.

Lyt til numrene i afspilleren herunder.

De medvirkende er: Seqininnguaq Qitura L. Poulsen (stemme, GL), Pauliina Oinonen (stemme, FI), Crysta Corniza (elektronik og stemme, GR), Christine Raft (klaver, DK), Peet Morrison (cello, AU), Jesper Skovgaard (elektronik, DK), Mikkel Gemzøe (mastering, DK) og Per Bloch (stemme og elektronik, DK/GL).

Photo by Morten Eggert

Tags: