Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

På kanten af boksen

Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den

Siden 2012 har Stimuli været idéudvikler og konsulent for SAMDATA\HK og stået for at realisere it-fagforeningens arrangementer. Her følger en casehistorie om tre af samarbejdets løsninger.

17 nye kursuskoncepter
SAMDATA\HK ville gerne have udviklet en bredere vifte af kursustilbud, som supplerede deres sædvanlige katalog af it-tekniske kurser. Først udviklede Stimuli idéer til alternative kurser og workshops og dernæst faciliterede vi dem: gjorde det praktisk muligt for de fire brancheklubber under SAMDATA\HK, at gøre dem til virkelighed.

Produktet blev et nytænkende kursuskatalog med 17 nye kurser og workshops, som bevarede essensen af SAMDATA\HK, så både organisation og målgruppe kunne genkende sig selv i det.

Messestand uden grænser
I samme forbindelse skabte Stimuli koncept og scenografi for SAMDATA\HK’s messestand til årets uddannelsesmesse i Odense og Århus. Målet var at kommunikere til en målgruppe – unge uddannelsessøgende – som SAMDATA\HK ikke var vant til at henvende sig til.

Stimulis løsning tog højde for budget og målsætninger, men udfordrede samtidig rammen og sikrede at standens gæster havde en konkret oplevelse af SAMDATA\HK med hjem, sammen med de faglige budskaber. Mere end 22.000 unge mennesker besøgte ”Uddannelse uden grænser”-messen de to dage.

LEGO-robotter og generalforsamlinger
Den formelle procedure for SAMDATA\HK’s årlige generalforsamling ligger fast, ligesom ønsket om at udfordre deltagerne er tilbagevendende. Ud fra de 11 bestyrelsesesmedlemmers ønske om at forene faglighed med leg og teknik udviklede Stimuli en dagsworkshop med LEGO-robotter, samarbejdsøvelser og kreative indspark, der sammensmeltede det sociale med det faglige.

Kunsten var at balancere udfordringen og det nye, så deltagerne befandt sig på kanten af deres komfortzone og ikke uden for den. De 30 deltagere skulle udfordres og opleve noget nyt, men ikke for meget.

Fra idé til produkt
Stimulis opgave bestod i at analysere organisationens ønske om nyskabelse samt faglighed og omsætte det til praktiske produkter: kursuskatalog, messestand og workshop. Fra idé til færdigt produkt. Stimuli hjalp SAMDATA\HK med at skabe noget nyt, anderledes og kreativt, men uden at det gik ud over det overblik og den struktur, der er nødvendig i organisationen.

Projekterne i 2012 var en succes og i øjeblikket arbejder Stimuli på at udvikle og planlægge SAMDATA\HK’s årlige udviklingsfestival BetaCamp sammen med faglig konsulent Jeppe Engell fra SAMDATA\HK’s sekretariat.

Tags: , ,