Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

20 slides af 20 sekunder

Fem gange har jeg præsenteret mit kunstneriske virke ved Pecha Kucha: 20 slides af 20 sekunder. Først i København, siden i Oslo, så i Paris ved Paris Design Week, så i Lyon og senest i København

Pecha Kucha betyder snik-snak på japansk og er et præsentations-koncept, som i al sin enkelhed går ud på, at man præsenterer sin ide, sit koncept eller sit virke med 20 slides á 20 sekunder. I alt 6 minutter og 40 sekunder. Også derfor kaldes konceptet nogle gange for 20 x 20. Hvert slide kan være et billede, et videoklip, en stump musik eller lignende.

I 2011 præsenterede jeg første gang ved Pecha Kucha. Det foregik i Dansk Arkitektur Center i København og overskriften på mit oplæg var “Tre kreative dogmer og lidt udvalgte produktioner”. Jeg spillede noget af min musik, viste uddrag af musikvideoer, lidt fotografi og fortalte om mine performancekoncerter.

Præsentationen i København ledte til at Pecha Kucha i Oslo i 2012 inviterede mig til Norge, for at lave endnu en præsentation. Denne gang kaldte jeg min præsentation “Ting du kan, uden at kunne”, men omdrejningspunktet var stadig mit kunstneriske virke. Billeder fra aftenen og min tur kan ses via linket herunder.

Som følge af mit besøg i Oslo blev jeg i 2013 inviteret til Paris, som den ene af to danskere, til Franco-Nordic Pecha Kucha Night, der var optakt til Paris Design Week og blev afholdt i den giftgrønne og futuristiske Docks-en-Seine. Denne gang kaldte jeg mit oplæg “Obstructions, limitations and dogmas” og fortalte om de benspænd og begrænsninger, som mine kunstneriske produktioner er opstået ud af.

I 2014 lavede jeg endnu en præsentation, denne gang i Lyon, hvor jeg var bosat i fire måneder. Denne gang var min overskrift: “Obstructions, limitations and how to sing in Greek”. Jeg holdt oplægget på engelsk og fransk.

I 2016 præsenterede deltog jeg ved Pecha Kucha #37 i København – denne gang med et oplæg med titlen “Kokoro – 8 kærlighedssange på 8 sprog”. Noget af responsen kom i form af en mail: “Meget rørende præsentation af dit arbejde til PechaKucha. Jeg vil gerne købe Kokoro-bogen.”

Next?
Next!

Tags: ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13