Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Samarbejdspartnere

... og legekammerater

Stimuli er som udgangspunkt et énmandsimperium, der drives med hård hånd og mild karakter, men mange af mine projekter og påfund bliver realiseret i samspil med eksterne ressourcer. I bedste relations- og netværksånd. Altid udvalgt med største omhu, med kritisk sans for både de små detaljer og de store linier.

Ud fra devisen, at det jeg ikke selv har som primær kompetence, det kender jeg folk der mesterer, består mit netværk blandt andet af grafikere, designere, skuespillere, mediefolk, musikere og kunstnere, fotografer, programmører, sparringspartnere etc.

Jeg vælger altid med maven. Først når mine sanser – faglige, æstetiske og humane – er tilfredse og når kemi og personligheder svinger, kan der væres basis for fællesskab. Det gælder legekammerater såvel som samarbejdspartnere. Sommetider sågar kunder.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13