Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Scenario Magazine

Tilknyttet journalist

Siden efteråret 2010 har jeg været tilknyttet som skrivende på Scenario Magazine, som bliver udgivet af Instituttet For Fremtidsforskning. Magasinet udkommer på både dansk og engelsk seks gange om året og distribueres i 15 lande. I Danmark kan det blandt andet købes i Magasin, Salling, Illum, Kastrup og Billund Lufthavn samt på Hovedbanegården.

Goodiepal
Forsidehistorien i Scenario #1/2012: Interview med multikunstneren og performanceartisten Goodiepal. Manden bød på stjålent bagerbrød, lektion i mediekunst og musikhistorie, samt fortalte om pligten til at tænke vilde, store og originale tanker, når vi er født i et overflodssamfund.

Klik her for at læse den engelske leder, der lægger op til interviewet

Kristian Von Bengtson
Forsidehistorien i #3/2011 var et interview med rummanden og raketbyggeren Kristian Von Bengtson, der står bag Copenhagen Suborbitals sammen med opfinderen Peter Madsen. Artiklen hed “Han gør det bare”. Vores samtale spandt sig omkring ambitionerne om vægtløs tilstand, om flydende oxygen, bullshit-brancher, jazz på vinyl, verdensherredømme … og lidt om rumfart. Under mit besøg i den hangar på Refshaleøen, hvor de bygger rumskibet, tog jeg dette billede.

Et uddrag af interviewet blev senere bragt i MetroXpress i anledningen af, at deres prøveopsendelse var en succes - klik her for at læse artiklen

Joi Ito
Til #2/2011 interviewede jeg den japanske aktivist, entrepreneur og venture capitalist Joi Ito. Mødet fandt sted på Phoenix Hotel, på bagsædet af en bil og på Noma. Resultatet blev trykt under titlen “Det er sværere for folk at angribe dig, når du er transparent”. Klik her for at læse interviewet på Scenarios hjemmeside.

Kevin Kelly
Min første opgave for Scenario var at interviewe teknologiguruen Kevin Kelly, som blandt andet har skrevet bogen “Out of Control”, der blev grundpensum for folkene bag Matrix-filmene. Artiklen hed “Jeg ville ikke lave noget som helst på papir” og var at finde i Scenario #3/2010. Klik her for at læse en smagsprøve på engelsk.

Tags: , ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13