Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Stimuli ved Per Bloch

Kommunikation, kultur og kreativitet

Min målsætning
Med en blanding af kreativitet, struktur og faglighed skaber jeg markante og innovative resultater. Erfaring og vision er mit afsæt for at smelte praktik og teori sammen. Stålfast ambition tilsat fokuseret ihærdighed er brændstoffet, der får ideer og målsætninger til at realisere sig.

Stimulis mission og metode
En stimuleret proces kalder på faglige, praktiske og kreative kompetencer i symbiose. Både skalareduktion og bagatelforstørrelse.

Jeg ser det som min opgave at kombinere et solidt teoretisk fundament med praktisk erfaring, vision og nytænkning. Teori kan være nok så meget teori – hvis ikke der skabes noget, kan det være lige meget.

Når de rette relationer og kompetencer smelter sammen bliver synergier skabt. Nogle ville kalde det katalysering, facilitering og optimering. Andre unika, effektivitet og kvalitet.

Det er muligt at en given opgave er set før og løst før, men – og måske netop derfor – må må der arbejdes med form-brud, dynamik og justering af de små markører, der får budskab og produkt til at vibrere.

Tags: