En nytænkende optræden hvor samtale, poesi og toner kredser omkring kærligheden – den personlige og nære samt den store og universelle.

Efter vores optræden i Riddersalen skrev en af gæsterne til os:

“Det lader sig vel ikke rigtig kategorisere hvad I lavede og netop det åbnede det hele. I kunne kunsten at lade os publikum komme tæt på, I var modige og samtidig var det ikke så tæt, at det blev privat, blot meget personligt, levende, sårbart, stærkt og smukt. Tak for det – vi talte om kærlighed og tab hele vejen hjem især kærlighed, tab har vi talt så meget om. Men kærligheden har vi måske ikke talt nok om.”

Videnskabsjournalist Lone Frank og jeg undersøgte i ord og toner sammen med musikerne Maria Dybbroe (klarinet/saxofon) og Anders Filipsen (tangenter) hvordan videnskab og kunstnerisk udfoldelse kan bruges til at bearbejde vores dybeste eksistentielle spørgsmål. En samtalekoncert om kærlighed og sorg, som vi udviklede sammen med dramatiker Trine Rosa Bonde.

Vi havde premiere på Kulturmødet Mors i august 2023 med overvældende fremmøde, fantastisk stemning og stående klapsalver. I december lagde Riddersalen smukke lokaler til endnu en opførsel, hvor vi forenede samtale, poesi og sange om kærlighed. Aftenen blev fotograferet af den ungarske kunstfotograf Fruzsina Boutros – billeder kan ses på Facebook hér.

“Jeres event gav os masser af input til videre snakke om relationer, prioriteter i livet og det at stå ved det, som føles rigtigt.”

“… en rigtig skøn aften med en virkelig fin energi, dialog og stemning!”

Samtalekoncerterne blev støttet af William Demant Fonden og blev produceret af Per Bloch sammen med Mikkel Søndergaard Kryger fra Prfrm.