KUNSTNERISK VEJLEDNING

Har du brug for konkret, motiverende og faglig hjælp med at forløse det du drømmer om og komme i mål med dit kunstneriske projekt?

Jeg er selvlært kunster og har siden 2009 udgivet bøger, musik, videoer og optrådt i Danmark og udlandet med mine toner og ord. Min erfaring som kunstner, underviser, kommunikatør og projektleder giver mig et solidt grundlag for at hjælpe andre med at udvikle og realisere idéer.

Jeg brænder for at bidrage til andres proces med at få tingene til at ske. Den kreative proces og alle de praktiske, formelle og faglige aspekter. Fra de små ting og detaljer til de store og langsigtede planer. Fra kroppen og ud i verden.

Hvad er din kunstneriske ambition?

Sammen skaber vi rammerne for at du kan udvikle dine drømme og gøre dem til virkelighed. Med intuitiv, faglig og kreativ tilgang, fordi jeg tror på, at det er med både hovedet og hjertet, at vi bedst overvinder udfordringerne og indfrier vores ambitioner om at skabe noget autentisk, kreativt og originalt.

Se nærmere her på siden for at få inspiration og lad mig høre fra dig hvad dit projekt er eller hvad du drømmer om.

Hvad skal vi? Her er hvad vi gør!

  • Har du tekster i din skrivebordsskuffe, som du drømmer om at komme videre med?
  • Har du brug for et kærligt og kyndigt løft med din kommende roman, børnebog eller dine erindringer?
  • Savner du kreativ sparring med en som har stærk forståelse for den kunstneriske proces?
  • Vil du udvikle din kreativitet og vække din inspiration?
  • Ved du ikke hvordan du kommer videre i forhold til forlag, trykkeri, lydtekniker eller ansøgning om støtte?

Stort og småt, tidligt i processen, eller tæt på realisering, så kan jeg hjælpe dig med at komme i mål.

Jeg har rådgivet kunstnere og kulturproducenter i Danmark og Norden, lavet fundraising for egne og andres projekter, overvundet skriveblokeringer (egne og andres), lavet pressemateriale, arbejdet med netværk og relationer, kommunikeret og projektplanlagt. I det hele taget faciliteret kulturelle processer og projekter, for at skabe særlige oplevelser og udgivelser.

Hvad skal jeg hjælpe dig med og hvordan? Et forløb, en videosamtale, sparring og støtte undervejs i din proces? Vi skræddersyr det forløb som passer bedst til dig og dit projekt.

En skræddersyet plan for dit projekt

Jeg lytter med entusiasme og føler mig ind på dig og dit projekt. Du får et andet perspektiv og større indsigt i dine egne evner. Du får inspiration og kreativt indspil til at tænke i nye baner, tænke stort, arbejde tværfagligt og hvordan du rækker ud til de rette mennesker og samarbejdspartnere.

  • Måske skal vi snakke om din kunstneriske praksis?
  • Eller om bæredygtighed i dit virke og hvordan dine projekter kan krydsbefrugte hinanden?
  • Nye kontekster og genbrug eller -aktualisering?
  • Salg og stategiske samarbejder?
  • Hvordan den skabende kunstner kan forenes med den kommercielle sælger?

Sammen lægger vi en plan som er ambitiøs og realistisk – og jeg hjælper dig med at holde den. Konkret og pragmatisk, så du selv kan gå videre. Vi ser på din motivation og dine styrker og finder ud af hvor du har brug for hjælp – og hvordan du får det. Jeg kommer til at smitte dig med initiativrigdom, nysgerrighed og refleksioner, for sådan bliver du motiveret og i stand til at rykke på dine drømme. Og vi sikrer, at du ikke kun når din drøm, men også at vejen i mål bliver god og lærerig.

Jeg glæder mig til at møde dig og høre om din ambition!

“Per’s natural curiosity and openness towards others is a valuable asset for anyone with an idea worth sharing. He understands first hand the concept of sharing knowledge and engaging with other’s expertise to enable projects to grow further, and his subsequent large network can provide a link to bring diverse people together.”
Peter Morrison, cellist og komponist

“Din facon og dit væsen er enormt opmuntrende og jeg ser min kunstneriske evne udfolde sig på flere måder og i flere sammenhænge efter jeg har talt med dig. Jeg føler mig inspireret og set og at det jeg kommer med er værdifuldt.”
Trine Rosa Bonde, dramatiker og forfatter
“Tack tack tack! Jag väldigt glad för den pepp och kunskap jag fått av dig! Är oumbärligt!”
Kursusdeltager, Nordiska Folkhögskolan
“Jeg fik oceaner af inspiration med mig. Hvor har det bare været spændende og lærerigt. Det har givet mig nogle muligheder som jeg slet ikke anede eksisterede for mig. Det er jo vidunderligt, når døren svinger op til helt nye udsigter. Tusind tak for det.”
Michael Svennevig
“Thank you for the course, it has initiated some (learning and working) processes and brought me a little further towards my goal.”
Kursusdeltager, Nordiska Folkhögskolan