Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Hjerter dame

På duetten "Queen of Hearts" synger Per Bloch sammen med en stemme, vi er mest vant til at se på skrift: Suzanne Brøgger

“Queen of Hearts” er skrevet og komponeret af Per Bloch. Et musikalsk eventyr om en ung bejler, der beder dronningen om prinsessens hånd. Suzanne Brøgger synger dronningens stemme og sangen er indspillet hjemme i Suzanne Brøggers såkaldte skolestue, hvor hun har et babyflygel stående.

Sangen var først tilgængelig som download via denne side og blev senere en del af Per Blochs album, Kokoro, som består af otte kærlighedssange på otte sprog.

»Suzanne Brøgger havde aldrig sunget duet før, og jeg havde aldrig skrevet en sang på klaver – nok fordi jeg ikke kan spille klaver. Hvad er så mere oplagt end at skrive en klaverduet til Suzanne og mig? Da jeg skrev om idéen til Suzanne, svarede hun helt kort: “Duet – ja tak.”«

Se link til billeder og til sangen nederst i artiklen

»Teknikeren og pianisten Daniel Storm og jeg tog hjem til Suzanne i Løve en eftermiddag for at indspille sangen. Hun havde købt hjemmelavede flødeboller og lavet te. Jeg havde sendt hende en demo-version af nummeret forinden, som hun havde øvet sig efter. Efter at have sunget nummeret et par gange med Daniel Storm ved flyglet, indspillede vi nummeret på få timer.«

De fleste kender netop Suzanne Brøgger som forfatter og ved ikke, at hun også synger både jazz og blues og nu altså også en pop-ballade.

»At høre Suzanne synge mine ord er helt utroligt. Og så er hun en fantastisk sangerinde - intens, passioneret og ikke mindst ideel som Dronningen i sangen. Hendes indlevelse og åbenhed skaber et rum, hvor det uventede kan ske. Hun er ikke bange for at afsøge sine grænser, hvilket passer perfekt til den ufiltrerede live-fornemmelse, jeg gerne vil opnå.«