Min målsætning
Med en blanding af kreativitet, struktur og faglighed skaber jeg markante og innovative resultater. Erfaring og vision er mit afsæt for at smelte praktik og teori sammen. Stålfast ambition tilsat fokuseret ihærdighed er brændstoffet, der får ideer og målsætninger til at realisere sig.

Stimulis mission og metode
En stimuleret proces kalder på faglige, praktiske og kreative kompetencer i symbiose. Både skalareduktion og bagatelforstørrelse.

Jeg ser det som min opgave at kombinere et solidt teoretisk fundament med praktisk erfaring, vision og nytænkning. Teori kan være nok så meget teori – hvis ikke der skabes noget, kan det være lige meget.

Når de rette relationer og kompetencer smelter sammen bliver synergier skabt. Nogle ville kalde det katalysering, facilitering og optimering. Andre unika, effektivitet og kvalitet.

Det er muligt at en given opgave er set før og løst før, men – og måske netop derfor – må må der arbejdes med form-brud, dynamik og justering af de små markører, der får budskab og produkt til at vibrere.