Musikalbummet Mezzosphere og romanen Ti, tyve, tredive udkom fredag den 6. september. Ud over at bogen kan købes i alle landets boghandlere og vinylen hos Storm og Sing Tehus kan begge dele købes her på siden – direkte fra kilden.

  • Den vejledende udsalgspris for Ti, tyve, tredive er 249,- og kan købes her for 200,-
  • Vinyludgaven af Mezzosphere i begrænset oplag og med stofindbinding i ti forskellige farvevarianter koster 300,-
  • Den digitale udgave af Mezzosphere koster 50,- kroner via siden her. Betal digitalt med kort via Doner-knappen herunder, skriv din mail-adresse og vi sender filerne.
  • Vi har også et lille restlager af hybridværket “Kollektion” fra 2009 tilbage, som kan købes til 150,-. Den normale butikspris er 249,-.

Porto og emballage kommer oveni hvis vi skal sende med posten og ellers har vi lavet en aftale med Sing Tehus ved Strøget i København om at de fungerer som central for overlevering: Når man alligevel er i byen kan man tage forbi Sing Tehus og hente sin bestilling sammen med en kop te. Nemt og ligetil og ligefrem hyggeligt.

Send en mail til peerish@stimuli.dk for at aftale nærmere.

Indbetalinger via Doner-knappen herunder går til fremtidige Peerish-produktioner – for alt over 50,- kvitteres med det nye Mezzosphere-album som digitale filer, fremsendt som download-link.

[paypal 22MYB3XYHSY8E]
Betaling sker via PayPal som er et sikkert system til betaling med kort via nettet

Tak for din interesse og opbakning!