Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Beta-boble hos Galleri Oxholm

Selvom man er i beta-mode og dermed ikke er klar til udgivelse, så kan man godt invitere et publikum

Midt i processen med musikalbummet “Mezzosphere” og romanen “Ti, tyve, tredive” blev trangen til at dele for stor og jeg besluttede at lave en lille midtvejs-optræden med præsentation af det jeg arbejdede på: musik og bog. Selvom man er i beta-mode og dermed ikke er klar til udgivelse, så kan man godt invitere et publikum.

Arrangementet, som blev støttet af Dansk Musiker Forbund, fandt sted i kunstneriske rammer hos Galleri Oxholm på Nørrebro med malerier af selveste Susie Trampedach på væggene omkring os. Optrædenen var en blanding af oplæsning fra den på det tidspunkt kommende roman “Ti, tyve, tredive” og nogle af de færdigindspillede numre fra albummet “Mezzosphere” samt livemusik.

Med mig på scenen havde jeg den norske akkordeonist Live Berger Brekke, som lagde toner til livenumrene og oplæsningssekvenserne. Numrene var særligt udvalgt og arrangeret til eftermiddagens optræden. Live Berger Brekke medvirker også på nummeret “Race” på albummet.

“Mezzosphere” og “Ti, tyve, tredive” udkom 6. september 2013.

Foto: madsholm.com, 2012

Tags: