Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Dansevideo til Augnsamband

Den islandske sang fra Kokoro om et par der mødes med øjne, berøring og puls har fået sin helt egen koreografi og musikvideo

Den dansk-svenske danse-duo Lava Markusson og Michael Tang har lavet en video til den islandske sang, Augnsamband fra Kokoro-albummet. Uden at de kendte ordenes betydning eller vidste at titlen betyder ‘Øjenkontakt’, har de skabt en koreografi og video, som passer nærmest helt magisk til sangens fortælling om at være til stede i nuet.

Kontakten til Lava Markusson og Michael Tang opstod efter en børnedanseforestilling i Nuuk, som ledte til at de lyttede til sangene på Kokoro. Michael Tang fortæller:

“Det der fangede os ved Augnsamband var det tunge og bestemte beat og kontrasten med en fragil vokal og nænsomme lyde. Vi fik følelsen af at være i et lukket rum under vandet, derfor bestemte vi, at dette element skulle have en stor plads i filmen.”

Lava Markusson, som ud over at danse i videoen også har instrueret, uddyber:

“Bevægelserne i filmen er mest improvisation. Vi har arbejdet med tyngde og blødhed i konstrast til hastighed og skarphed. Det var vigtigt at finde spændende kameravinkler, som giver en anden dimension til bevægelserne. Musikken er en meget vigtigt del af skabelsen, når jeg klipper og jeg forsøger at følge eller gå imod musikken på en så dynamisk måde som muligt.”

Filmen er indspillet og produceret i Malmö og deraf dens titel.

Tags: ,