Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Ti, tyve, tredive

Debutroman af Per Bloch: En skæv og surrealistisk roman om et menneskes vilje til at lægge sin barndom bag sig og åbne sig for verden og livet

”Ti, tyve, tredive” er historien om drengen Eddie og hans opvækst. Farens alkoholisme og morens psykiske sygdom, deres skilsmisse med nye familiedannelser, papsøskende og flytninger skildres i drengens urolige optik. Fantasi og selvopfundne ritualer holder hans generelle følelse af utryghed i ave. Små og store ting fylder lige meget i hans verden, hvor frygten for hajer er lige så reel som hverdagens hændelser. “Ti, tyve, tredive” er en roman om et menneskes vilje til at komme fri af barndommens negative prægninger og turde udsætte sig for virkeligheden.

Anmeldelser og udtalelser

♥♥♥♥ i Politiken. May Schack skrev:

“Per Bloch har sans for det skæve og surreelle i sin debutroman om at overleve barndommen … Bloch er opfindsom, og hans særlige blanding af nærvær og distance giver romanen sin helt egen sprogtone.“

Læs hele Politiken-anmeldelsen via linket nederst

★★★★ Bogbloggen Merry Reading:

“Hvis man går ind til bogen udelukkende med forventningen om at blive underholdt og intet andet, vil man blive gevaldigt skuffet, idet Ti, tyve, tredive kræver tålmodighed og refleksion for at få det største udbytte. Per Blochs debutroman kræver kort sagt, at man læser helhjertet.”

“En roman bestående af smukke og nålestikspræcise nedslag i en barndom, som både gør ondt og som varmer og som får én til at tænke: “Ja, det var netop sådan det føltes.”
- Morten Brask

Per Bloch om romanen
»Jeg har hentet inspiration fra min egen barndom og erindring, men også komponeret og digtet så meget, at jeg ikke længere selv kan kende min egen historie. Heldigvis, for det havde været en ret normal fortælling. Derimod håber jeg at bogen indeholder et moderne eventyr.«

Bogen er udgivet på C&K Forlag, hvor man også kan finde mere information – se link nederst.

Køb direkte fra kilden
Bogen kan købes i alle landets boghandlere og på nettet, men også direkte af Per Bloch selv via siden her, eventuelt sammen med musikalbummet Mezzosphere – nemt og elegant og direkte fra kilden!

Romanens vejledende udsalgspris: 249,-. Særpris her på siden: 200,- inkl. forsendelse.

Send en mail til per@stimuli.dk eller klik her for at læse mere

Lydbog og e-bog
Bogen kan også købes som e-bog via Saxo – klik her – og ikke mindst er den indlæst som lydbog af Per Bloch selv og udgivet af lydbogsforlaget Den Grimme Ælling. Klik her for at høre et lille uddrag eller købe lydbogen som digitalt download.

Tags: , ,