Skræddersyet performancekoncert. Musik, videokunst og historiefortælling smeltet sammen i en moderne og flerstrenget livekoncert, hvor de arkitektoniske rammer blev draget i helheden.

Til Kulturnatten 2010 i København blev performancekoncerten DACollage opført. En oplevelse skræddersyet specielt til denne aften, specifikt til Dansk Arkitektur Centers rum af Per Bloch.

Musik, videokunst og historiefortælling smeltet sammen i en moderne og flerstrenget livekoncert, hvor de arkitektoniske rammer blev draget i helheden.

Pianisten og komponisten Lars Winther, guitarist og producer Noah Rosanes, trommeslageren Mikkel Benn og lidt-af-hvert-artisten Peer stod for det musikalske, imens Julie Kiær Jensen og Thomas Boston stod for de talte ord og billedkunstneren Hans B Guldager Enevoldsen for den visuelle side.

Alt i alt en alsidig aften, hvor genreskel og tradition blev syltet til fordel for den unikke og grænsebrydende. I én sammenhængende lydflade blev toner fra piano, keyboards, guitar, trommer og samples, stemmer og sang blandet med med rummets visuelle elementer.

Publikum kunne selv at vælge hvad de ville høre og opleve: helheden i koncertsalen eller udvalgte instrumenter ved forskellige satellithøjttalere i DAC’s udstilling.

Konceptet var visualiseret og tilrettelagt af Per Bloch / Peer, som en bestillingsopgave fra Dansk Arkitektur Center.