Én ting er at få idéer, men hvordan får man dem til at gro, lette og blive til virkelighed? Hvad skal der til for at komme i mål med ens personlige eller professionelle ambitioner?

Uanset hvordan ens idéer ser ud – kunstneriske, forretningsmæssige, konceptuelle – så skal der værktøjer og metoder til at få dem realiseret.

Med udgangspunkt i min musik, mine bøger og mine kultur-projekter giver jeg mine bud på komponenter og forudsætninger, som skal til for at skabe handling og resultater. Et foredrag men udvidet med konkrete værktøjer, katalyserende metoder og kreative eksempler, så deltagerne går inspirerede og motiverede fra workshoppen – klar til selv at handle på deres personlige målsætninger.

Elementer som mod, relationer, vanebrud og stædighed – samt selvsagt teknik og faglighed – bliver berørt og diskuteret. Altid bredt funderet og med fokus på det konkret brugbare. Workshoppen er sammensat af personlige erfaringer, diskussion, individuel refleksion, gruppe-øvelser, citater og cases, videoklip og musik og altid løftet op på et abstraktionsniveau, så alle kan uddrage deres personlige essens og se hvordan de selv kan tage affære.

Da brancheklubben DMA/HK tilbød min workshop til deres medlemmer skrev de i invitationen: “Forfatter og musiker Per Bloch hjælper os med at italesætte vores ambitioner og komme i mål med dem ved hjælp af kreative og konkrete metoder.”

Weekenden bestod af fire oplæg, som alle var rettet imod ansatte i job, studerende og jobsøgende, med nye perspektiver og input til alle 50 deltagere.

I evalueringerne blev kun givet topkarakterer: alle gav 4 eller 5.