Vi var blevet inviteret af festivalen Arctic Sounds i Sisimiut, Grønland, for at spille Kokoro live. I programmet stod:

Koncerten er alt andet end almindelig. Sammen med sit ensemble spiller Per Bloch sit album “Kokoro”, hvor han synger på engelsk, tysk, dansk, islandsk, fransk, spansk, græsk og arabisk. Kokoro betyder hjerte på japansk og koncerten er en rejse i sprog og diversitet og er skræddersyet til Arctic Sounds: 8 kærlighedssange på 8 sprog.

Kokoro viser, at musik er et universelt sprog. At rationel forståelse ikke er alt. Man kan forstå mere end man tror – det handler om hvordan man lytter til verden omkring en.

Kokoro-ensemblet var Per Bloch, Anja Tietze Lahrmann, Torbjørn Eika Jørgensen, Jesper Skovgaard and Troels Abrahamsen. Duetten Queen of Hearts spillede vi med den grønlandske skuespiller, maskedanser og sangerinde Arnaq Petersen.

Vi spillede koncerten i Kulturhuset Taseralik, lavede lytte-arrangement for det netop udgivne album “Panneq” og deltog i nordisk udveksling og netværk, som er festivalens kendetegn. Efter koncerten tog Per Bloch videre til Nuuk for at lave børnebogsarrangement i boghandlen Atuagkat, indspille musikvideo og lave presse for “Panneq”.

Koncerten og rejsen til Grønland blev støttet af Nordisk Kulturkontakt, Wilhelm Hansen Fonden, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, NAPA og Isaksen Design.

Foto fra koncerten i Taseralik af Kim Insuk