Siden efteråret 2010 har jeg været tilknyttet som skrivende på Scenario Magazine, som bliver udgivet af Instituttet For Fremtidsforskning. Magasinet udkommer på både dansk og engelsk seks gange om året og distribueres i 15 lande. I Danmark kan det blandt andet købes i Magasin, Salling, Illum, Kastrup og Billund Lufthavn samt på Hovedbanegården.

Goodiepal
Forsidehistorien i Scenario #1/2012: Interview med multikunstneren og performanceartisten Goodiepal. Manden bød på stjålent bagerbrød, lektion i mediekunst og musikhistorie, samt fortalte om pligten til at tænke vilde, store og originale tanker, når vi er født i et overflodssamfund.

Klik her for at læse den engelske leder, der lægger op til interviewet

Kristian Von Bengtson
Forsidehistorien i #3/2011 var et interview med rummanden og raketbyggeren Kristian Von Bengtson, der står bag Copenhagen Suborbitals sammen med opfinderen Peter Madsen. Artiklen hed “Han gør det bare”. Vores samtale spandt sig omkring ambitionerne om vægtløs tilstand, om flydende oxygen, bullshit-brancher, jazz på vinyl, verdensherredømme … og lidt om rumfart. Under mit besøg i den hangar på Refshaleøen, hvor de bygger rumskibet, tog jeg dette billede.

Et uddrag af interviewet blev senere bragt i MetroXpress i anledningen af, at deres prøveopsendelse var en succes – klik her for at læse artiklen

Joi Ito
Til #2/2011 interviewede jeg den japanske aktivist, entrepreneur og venture capitalist Joi Ito. Mødet fandt sted på Phoenix Hotel, på bagsædet af en bil og på Noma. Resultatet blev trykt under titlen “Det er sværere for folk at angribe dig, når du er transparent”. Klik her for at læse interviewet på Scenarios hjemmeside.

Kevin Kelly
Min første opgave for Scenario var at interviewe teknologiguruen Kevin Kelly, som blandt andet har skrevet bogen “Out of Control”, der blev grundpensum for folkene bag Matrix-filmene. Artiklen hed “Jeg ville ikke lave noget som helst på papir” og var at finde i Scenario #3/2010. Klik her for at læse en smagsprøve på engelsk.