”Ti, tyve, tredive” er historien om drengen Eddie og hans opvækst. Farens alkoholisme og morens psykiske sygdom, deres skilsmisse med nye familiedannelser, papsøskende og flytninger skildres i drengens urolige optik. Fantasi og selvopfundne ritualer holder hans generelle følelse af utryghed i ave. Små og store ting fylder lige meget i hans verden, hvor frygten for hajer er lige så reel som hverdagens hændelser. “Ti, tyve, tredive” er en roman om et menneskes vilje til at komme fri af barndommens negative prægninger og turde udsætte sig for virkeligheden.

Anmeldelser og udtalelser

♥♥♥♥ i Politiken. May Schack skrev:

“Per Bloch har sans for det skæve og surreelle i sin debutroman om at overleve barndommen … Bloch er opfindsom, og hans særlige blanding af nærvær og distance giver romanen sin helt egen sprogtone.“

Læs hele Politiken-anmeldelsen via linket nederst

★★★★ Bogbloggen Merry Reading:

“Hvis man går ind til bogen udelukkende med forventningen om at blive underholdt og intet andet, vil man blive gevaldigt skuffet, idet Ti, tyve, tredive kræver tålmodighed og refleksion for at få det største udbytte. Per Blochs debutroman kræver kort sagt, at man læser helhjertet.”

“En roman bestående af smukke og nålestikspræcise nedslag i en barndom, som både gør ondt og som varmer og som får én til at tænke: “Ja, det var netop sådan det føltes.”
– Morten Brask

Per Bloch om romanen
»Jeg har hentet inspiration fra min egen barndom og erindring, men også komponeret og digtet så meget, at jeg ikke længere selv kan kende min egen historie. Heldigvis, for det havde været en ret normal fortælling. Derimod håber jeg at bogen indeholder et moderne eventyr.«

Bogen er udgivet på C&K Forlag, hvor man også kan finde mere information – se link nederst.

Køb direkte fra kilden
Bogen kan købes i alle landets boghandlere og på nettet, men også direkte af Per Bloch selv via siden her, eventuelt sammen med musikalbummet Mezzosphere – nemt og elegant og direkte fra kilden!

Romanens vejledende udsalgspris: 249,-. Særpris her på siden: 200,- inkl. forsendelse.

Send en mail til per@stimuli.dk eller klik her for at læse mere

Lydbog og e-bog
Bogen kan også købes som e-bog via Saxo – klik her – og ikke mindst er den indlæst som lydbog af Per Bloch selv og udgivet af lydbogsforlaget Den Grimme Ælling. Klik her for at høre et lille uddrag eller købe lydbogen som digitalt download.