Albummet Mezzosphere udkom samtidig med romanen Ti, tyve, tredive. Bogen er en skæv og surrealistisk historie om drengen Eddie og albummet består af ni musiknumre på tværs af elektroniske, klassiske og rytmiske skel.

Albummet, som er produceret af Noah Rosanes, er skabt ud fra en række dogmer. Første single, Euphoria, er lavet udelukkende med vokal: alle elementerne i musikken stammer fra Peerish/Per Blochs stemme. Selv stortrommen. På albummet medvirker blandt andre Mani Spinx, Casper Meinhardt fra F.U.K.T., harpenisten Sandra Sohn og hele fem kvindestemmer på fem forskellige sprog, på stemmecollagen 10/20/30, som er en reference til romanen Ti, tyve tredive.

Musikmagasinet Gaffa har skrevet en omfattende artikel om albummet – se link herunder. I deres anmeldelse skriver de:

“Folk med interesse for synth, electronica og/eller skæv popmusik bør ganske bestemt give albummet et lyt.” GAFFA ★★★★

Musikbloggen Unison kalder albummet ekstatisk og hyperaktivt og konkluderer at den legende tilgang betaler sig. UNISON ★★★★

Se også gennemgangen af de 9 numre fra albummet på bloggen “Musikudvalget” via linket nederst.

Køb Mezzosphere
Mezzosphere udkommer som digitalt download, via streamning samt i 150 eksemplarer på vinyl med stofomslag i ti forskellige farvevarianter, som er udviklet sammen med tekstilproducenten Kvadrat og Designbolaget.

Albummet er også tilgængeligt som streaming og som digitalt download via iTunes etc.

Vinyl-udgaven kan købes i særligt udvalgte butikker (Sound Station på Gl. Kongevej og hos Route 66 på Nørrebro) og ellers kun direkte af Peerish/Per Bloch selv. Klik her for at læse mere om hvordan du får fat i albummet direkte fra kilden!