Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

DACollage

Performancekoncert i Dansk Arktektur Center

Skræddersyet performancekoncert. Musik, videokunst og historiefortælling smeltet sammen i en moderne og flerstrenget livekoncert, hvor de arkitektoniske rammer blev draget i helheden.

Til Kulturnatten 2010 i København blev performancekoncerten DACollage opført. En oplevelse skræddersyet specielt til denne aften, specifikt til Dansk Arkitektur Centers rum af Per Bloch.

Musik, videokunst og historiefortælling smeltet sammen i en moderne og flerstrenget livekoncert, hvor de arkitektoniske rammer blev draget i helheden.

Pianisten og komponisten Lars Winther, guitarist og producer Noah Rosanes, trommeslageren Mikkel Benn og lidt-af-hvert-artisten Peer stod for det musikalske, imens Julie Kiær Jensen og Thomas Boston stod for de talte ord og billedkunstneren Hans B Guldager Enevoldsen for den visuelle side.

Alt i alt en alsidig aften, hvor genreskel og tradition blev syltet til fordel for den unikke og grænsebrydende. I én sammenhængende lydflade blev toner fra piano, keyboards, guitar, trommer og samples, stemmer og sang blandet med med rummets visuelle elementer.

Publikum kunne selv at vælge hvad de ville høre og opleve: helheden i koncertsalen eller udvalgte instrumenter ved forskellige satellithøjttalere i DAC’s udstilling.

Konceptet var visualiseret og tilrettelagt af Per Bloch / Peer, som en bestillingsopgave fra Dansk Arkitektur Center.

Tags: , , , , , ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13