Billedet herover at taget på Københavns Hovedbibliotek under den performancekoncert, som forfatteren Per Bloch alias musikeren Peerish afholdt i anledning af dobbelt-udgivelsen af hans nye musikalbum “Mezzosphere” og hans debutroman “Ti, tyve, tredive”.

Koncerten en sammenvævning af romanens finurlige fiktion og musikalbummets krydsning af elektroniske, klassiske og rytmiske elementer. Ord, musik og billeder – en hybridkoncert.

Med sig på scenen havde Peerish/Per Bloch harpenisten Sandra Sohn samt musikeren og produceren Noah Rosanes. Sammen skabte de et levende og bredspektret univers, stykket sammen af oplæsning fra romanenfortælleren Eddies verden tilsat harpetoner, guitar-stemning og elektronisk atmosfære.

Lars Kjelfred, musikbibliotekar på Københavns Hovedbibliotek:

“En genreophævende og sammenhængende optræden hvor hver del bidragede til og nuancerede de andre. Forfatteren Per Bloch og musikeren Peerish er i forvejen én og samme person, men i dette setup flyder hans musik sammen med hans ord. Unikt, sanseligt og med et strejf af magi.”

Herunder kan ses den video som blev lavet, da Per Bloch midt i skrive- og indspilningsprocessen optrådte på Galleri Oxholm med oplæsning fra “Ti, tyve, tredive” tilsat akkordeon.

[vimeo]53314331[/vimeo]