Vi skal noget sammen

Gaffa giver ⭐️⭐️⭐️⭐️ og Nordic Style Magazine skriver det er “en vidunderlig blanding af farver og temaer, der gentagne gange betager og fortryller.” Klik på billedet for at læse mere.

Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Smoking Mannequin


Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Interview med Munky fra KoЯn

"Stabel life and more harmony – how does that influence the music?"

Øverst på min liste over livsbekræftende, opløftende og euforiserende musik står den amerikanske metal-kvartet Korn og der har de stået siden deres “Life Is Peachy”-album fra 1996.

Meget få bands kan som dem sende mig op til uanede højder og få mig til at tro på at menneskeheden har en fremtid. Nogle siger deres musik er destruktiv larm – i mine ører er det højenergisk harmoni, fuld af opmuntrende melodier og en himmelsk energiudladning. Intet mindre.

Jeg har interviewet deres guitarist James “Munky” Shaffer for GAFFA to gange – første gang var inden deres koncert på Copenhell 2011 og anden gang var i maj 2014, hvor de spillede i Amager Bio, hvor det nærmest var hyggeligt at gense ham.

Snakken kom omkring det nyeste album, film, minimalisme og hvordan det påvirker musikken, når ens liv bliver mere stabilt. Klippet er produceret af Eyelight Videoproduktion og kan ses herunder eller via GAFFAs artikel hér.