Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

1 + 1 = 3

Oplæsning om hajer og talende dyr tilsat elektronisk, klassisk og rytmisk musik. Imellem Per Blochs roman-univers og Peerish-musikkens verden opstår nye dimensioner

Billedet herover at taget på Københavns Hovedbibliotek under den performancekoncert, som forfatteren Per Bloch alias musikeren Peerish afholdt i anledning af dobbelt-udgivelsen af hans nye musikalbum “Mezzosphere” og hans debutroman “Ti, tyve, tredive”.

Koncerten en sammenvævning af romanens finurlige fiktion og musikalbummets krydsning af elektroniske, klassiske og rytmiske elementer. Ord, musik og billeder – en hybridkoncert.

Med sig på scenen havde Peerish/Per Bloch harpenisten Sandra Sohn samt musikeren og produceren Noah Rosanes. Sammen skabte de et levende og bredspektret univers, stykket sammen af oplæsning fra romanenfortælleren Eddies verden tilsat harpetoner, guitar-stemning og elektronisk atmosfære.

Lars Kjelfred, musikbibliotekar på Københavns Hovedbibliotek:

“En genreophævende og sammenhængende optræden hvor hver del bidragede til og nuancerede de andre. Forfatteren Per Bloch og musikeren Peerish er i forvejen én og samme person, men i dette setup flyder hans musik sammen med hans ord. Unikt, sanseligt og med et strejf af magi.”

Herunder kan ses den video som blev lavet, da Per Bloch midt i skrive- og indspilningsprocessen optrådte på Galleri Oxholm med oplæsning fra “Ti, tyve, tredive” tilsat akkordeon.

Tags: , ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13