Otte-sange på otte sprog

Sange på dansk, tysk, islandsk, engelsk, fransk, spansk, græsk og arabisk samt en håndlavet bog i 200 nummererede eksemplarer. Per Blochs tredje musikalbum hedder Kokoro. Klik på billedet for at læse mere.

Grå musikvideo i farver

Den islandsk-danske kunstfotograf Katrín Björk har skabt en forunderlig og stemningsfuld video til Grey med dryssende flormelis, snestorm og hudløshed.
Klik her for at se videoen

Euforisk musikvideo

Elvira Friis, Baard Owe og Peerish
Storslået musikvideo der forener strip, poledance og avantgarde-pop. Videoen findes både i en censureret og en ucensureret version
Klik her for at læse og se mere

I provinsen: Banan gror ud af væg

Seneste indlæg på bloggen

“På kanten af boksen”
Når man skaber nye koncepter til store og traditionsbårne organisationer er kunsten ikke at tænke ud af boksen, men bevæge sig på kanten af den. Casehistorie om Stimulis arbejde for it-fagets fagforening SAMDATA
// Læs mere

“Et lille drys kontrolleret kaos”
I Stimuli arbejder jeg med at kontrollere det kreative kaos og bruge gnisterne derfra til at udvikle arrangementer og events, der er mærkbare og som bliver husket
// Læs mere

“Vi husker med sanserne … ikke med hovedet”
Hvis arrangementer og events skal mærkes og være effektfulde, skal de være dynamiske og stimulerende
// Læs mere

Smoking Mannequin


Tirsdag den 5. april, kl. 12.46

“Jeg tror søreme, at jeg vil bruge dagen på at reseache lidt på bronzestøberuddannelsen. Jeg trænger til at lave noget med hænderne. Håndværk.
Glæder mig i øvrigt til at se taget på Skuespilhuset skifte farve, som et andet forvandlingsbolche. Det tager dog nok sin tid for den 1,25 mm tykke og 40 ton tunge kobbertagbeklædning at irre. Men hva’, jeg har god tid. Boblerne i danskvand har ikke – men jeg har.”

Om Stimuli.dk

Idé
Pia Maarup Carlsson og Per Bloch

Forsidefoto
Carsten Egevang

Design
Insats v. Pia Maarup Carlsson

Programmering
KMS Consult v. Kristoffer Mads

Fra idé til virkelighed

En stimulerende workshop om handlekraft, idé-realisering og personlig succes

Én ting er at få idéer, men hvordan får man dem til at gro, lette og blive til virkelighed? Hvad skal der til for at komme i mål med ens personlige eller professionelle ambitioner?

Uanset hvordan ens idéer ser ud – kunstneriske, forretningsmæssige, konceptuelle – så skal der værktøjer og metoder til at få dem realiseret.

Med udgangspunkt i min musik, mine bøger og mine kultur-projekter giver jeg mine bud på komponenter og forudsætninger, som skal til for at skabe handling og resultater. Et foredrag men udvidet med konkrete værktøjer, katalyserende metoder og kreative eksempler, så deltagerne går inspirerede og motiverede fra workshoppen – klar til selv at handle på deres personlige målsætninger.

Elementer som mod, relationer, vanebrud og stædighed – samt selvsagt teknik og faglighed – bliver berørt og diskuteret. Altid bredt funderet og med fokus på det konkret brugbare. Workshoppen er sammensat af personlige erfaringer, diskussion, individuel refleksion, gruppe-øvelser, citater og cases, videoklip og musik og altid løftet op på et abstraktionsniveau, så alle kan uddrage deres personlige essens og se hvordan de selv kan tage affære.

Da brancheklubben DMA/HK tilbød min workshop til deres medlemmer skrev de i invitationen: “Forfatter og musiker Per Bloch hjælper os med at italesætte vores ambitioner og komme i mål med dem ved hjælp af kreative og konkrete metoder.”

Weekenden bestod af fire oplæg, som alle var rettet imod ansatte i job, studerende og jobsøgende, med nye perspektiver og input til alle 50 deltagere.

I evalueringerne blev kun givet topkarakterer: alle gav 4 eller 5.

Tags: ,


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/stimuli.dk/public_html/wp-content/themes/stimuli/footer.php on line 13